Nieuws

Word buschauffeur bij Keolis!

Duizenden mensen stappen dagelijks op de bus. Of ze nu naar werk, school of een belangrijke afspraak reizen, ze zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Buschauffeurs in het openbaar vervoer hebben dan ook een verantwoordelijke taak, want zij dienen ervoor te zorgen dat passagiers veilig en tijdig van A naar B worden vervoerd. Heb jij een rijbewijs D op zak en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als buschauffeur? Dat komt goed uit, want wij zijn hard op zoek naar chauffeurs in het openbaar vervoer. En dat is niet zomaar een baan, want je komt te werken bij één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland: Keolis!

Wat doe je als buschauffeur in het openbaar vervoer?

Maar hoe ziet een baan als buschauffeur in het openbaar vervoer er dan eigenlijk uit? Als buschauffeur OV is het jouw voornaamste taak om passagiers van A naar B te vervoeren. Dit doe je op een veilige, tijdige en comfortabele manier. Jij vindt het geen probleem om deze grote verantwoordelijkheid te dragen.

Naast het vervoeren van passagiers, is het ook aan jou om de bus schoon te houden, defecten en storingen te melden en om toe te zien op de orde en veiligheid in de bus. Als er onderweg iets gebeurt, of het nu met een passagier is of met de bus zelf, als buschauffeur weet je hoe je moet handelen in verschillende situaties.

Hoe ziet een werkdag als buschauffeur in het openbaar vervoer eruit?

Hoe een werkdag als chauffeur bij Keolis eruitziet? Op z’n vroegst zal jouw dienst om 05:00 uur beginnen en de eindtijd van een dienst zal op z’n laatst rond 02:00 uur zijn. De werktijden in deze functie kunnen dus flink afwisselend zijn. Dagdiensten of nachtdiensten, fulltime of parttime: er zijn mogelijkheden genoeg.

Je gaat rijden op het modernste materieel van OV-land: een elektrische bus. Vind je lijnverkenning normaal gesproken lastig? Dat is in deze bus geen enkel probleem meer, want de elektrische bus waar je in gaat rijden is uitgerust met een goed navigatiesysteem. Hierdoor weet jij altijd precies hoe je de routes moet rijden: ontzettend makkelijk.

Waar kan ik aan het werk?

Wil je graag aan de slag als buschauffeur voor Keolis? In de volgende regio’s hebben wij genoeg werk: Apeldoorn, Amersfoort, Harderwijk, Deventer, Ede, Almelo en Zwolle.

Wil je alles op alles zetten om passagiers een glimlach op het gezicht te bezorgen? Wacht dan niet langer en meld jezelf aan voor deze leuke baan via: https://buschauffeur-openbaar-vervoer.workbus.nl/

Op zoek naar andere buschauffeur vacatures? Kijk dan hier!