Wie wij zijn?
Dé specialist in vacatures voor het personenvervoer.

Of je nu een baan zoekt als buschauffeur in het openbaar vervoer, in de evenementenbranche of het rijden van treinstremmingen helemaal fantastisch vindt, bij Workbus is het allemaal mogelijk. Niet alleen voor het zoeken van een baan in het personenvervoer ben je bij Workbus aan het juiste adres, ook kunnen wij je als geen ander helpen als je als opdrachtgever op zoek bent naar vakkundig personeel in deze branche. Vraag en aanbod van goed personeel op elkaar afstemmen is onze specialiteit.

Wij helpen chauffeurs aan een mooie baan!

Workbus Uitzendbureau is opgericht in 2006 en telt inmiddels al zeven vestigingen in Nederland: Apeldoorn, Bleiswijk, Groningen, Oudehaske, Purmerend, Roosendaal en Venlo. Op deze vestigingen zijn dagelijks specialisten aan het werk om vakmensen uit te zenden naar bus-, taxi- en touringcarbedrijven.

Missie en ambitie

Groei realiseren, dat is waar Workbus voor staat. Hoe wij dit doen? Dankzij de inzet van gemotiveerde en flexibele vakmensen. Aan de hand van onze kennis, ervaring en betrokkenheid kunnen wij de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

We werken continu aan een optimale dienstverlening. Jouw wensen en behoeften zijn dan ook onze prioriteit. We zijn duidelijk, persoonlijk, transparant en daarnaast 24/7 bereikbaar. Dankzij onze ruime ervaring in het personenvervoer weten wij als geen ander waar jij het over hebt. Dit is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Workbus Uitzendbureau maakt deel uit van Worktrans Group, de holding van Worktrans-, Workbus Uitzendbureau en Worktrans Bemiddeling. Workbus is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Workbus is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het personenvervoer.

Work Taxi is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten
in het taxi vervoer.

Worktrans is gespecialiseerd in het uitzenden van flexibele krachten in de sectoren transport en logistiek.

Work Academie biedt nascholing code 95 en gratis opleidingen voor het C, CE en D rijbewijs aan.

Betuwe Express is al jaren een trouwe klant van Workbus Uitzendbureau. Dhr. Albert Winnemuller vertelt over de noodzaak van flexibel zijn en weet waarom hij kan vertrouwen op de dienstverlening van het Workbus team en hun chauffeurs.

Transportbedrijven en dus ook busondernemingen moeten kunnen vertrouwen op de flexibiliteit die hun flexpartner biedt. Volgens Bart Janssen van TCR uit Duiven gaat het om “de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment.”

Intercedent Aart Krooneman van Workbus Uitzendbureau van de vestiging in Apeldoorn vertelt over de meerwaarde van een uitzendbureau, voor zowel buschauffeurs als voor busondernemingen.

7 vestigingen

Worktrans telt inmiddels zeven vestigingen in Nederland: Apeldoorn, Bleiswijk, Groningen, Oudehaske, Purmerend, Roosendaal en Venlo.

50 gespecialiseerde intercedenten

Dagelijks zijn onze specialisten aan het werk om vakmensen uit te zenden in de transport- en logistieke sector

Persoonlijke aandacht

Er heerst een no-nonsense cultuur met veel aandacht voor de opdrachtgever en uitzendkracht.

NBBU & NEN certificering

Wij zijn een liquide uitzendorganisatie, werken volgens de NNBU cao en zijn Nen gecertificeerd.