Wij helpen jou aan een leuke baan!

Duizenden mensen stappen dagelijks op de bus. En hoe mooi zou het zijn als jij diegene bent die hen kan vervoeren naar hun werk, vakantiebestemming of belangrijke afspraak? Ben jij een buschauffeur in hart en nieren en heb je alles over voor een glimlach van jouw passagiers? Dan ben je bij Workbus aan het juiste adres, want wij helpen jou bij het vinden van een leuke baan als buschauffeur in het personenvervoer.

5-redenen-om-buschauffeur-te-worden

Wat heeft Workbus jou te bieden?

Ligt jouw passie bij rijden in het personenvervoer en ben je op zoek naar werk? Maar heb je angst om daadwerkelijk te solliciteren? Dat begrijpen wij maar al te goed. Workbus kan jouw zoektocht naar een mooie baan in het personenvervoer makkelijker maken. Aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten gaan wij op zoek naar een geschikte functie bij een toffe opdrachtgever. Dat betekent dat je niet meer zelf urenlang hoeft te zoeken naar vacatures, want wij gaan op zoek voor jou!
 
Onze intercedenten hebben allemaal ervaring opgedaan in de wereld van personenvervoer. Zij weten waar jij het over hebt, en doen er dan ook alles aan om jou als chauffeur op weg te helpen. Wil je zelf kiezen op welke dagen en tijden je rijdt? Rijd je liever treinstremmingen, evenementen of ga je toch liever aan de slag als buschauffeur in het openbaar vervoer?
 
Aan de hand van jouw wensen kijken wij samen met jou naar welke functie het beste bij jou past.

Wat kun je nog meer verwachten van ons?

Workbus staat altijd klaar voor buschauffeurs. Dankzij onze jarenlange kennis hebben wij al veel chauffeurs aan een baan geholpen. Daarnaast zijn wij persoonlijk, flexibel en heel erg behulpzaam. De belangen van onze buschauffeurs staan altijd voorop, dus wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpenVoor vragen, problemen of andere kwesties kun je dus altijd bij ons terecht.

En dat is nog niet alles, want bij Workbus is het natuurlijk niet alleen maar hard werken. Als uitzendkracht bij Workbus kun je genieten van jaarlijkse BBQ’s, korting op leuke producten en gezellige uitjes.

Workbus vindt het belangrijk dat jij als buschauffeur plezier hebt in je werk. Het is natuurlijk wel hard werken, maar door een glimlach of enthousiaste begroeting van een passagier ben je dat binnen no time weer vergeten. Dat is tenslotte waar je het als buschauffeur allemaal voor doet!

Wij waarderen jouw inzet!

Bij ons staan de chauffeurs op nummer 1. Onze intercedenten bewijzen dit dagelijks en een aantal keer per jaar ontvang je van ons ook nog een verrassing.

Jaarlijkse BBQ's

Eindejaarspakket

Korting op leuke producten

Gezellige sfeer

Ervaringen van onze flexwerkers

Via Workbus in zeer korte tijd mijn bus rijbewijs weten te behalen en aansluitend gelijk veel werkervaring op kunnen doen bij verschillende bedrijven. Alles gaat netjes in samenspraak en bij vragen of problemen helpen ze mij zeer persoonlijk. De lijntjes zijn kort en afspraken zijn goed te maken.

Roy

In 2019 ben ik door een kennis bij Workbus terecht gekomen. Ik heb toen een open dag bijgewoond. Het voelde meteen heel vertrouwd, en het was een fijn gesprek. Een paar dagen later kon ik langs komen voor een vervolg gesprek en toen is het eigenlijk allemaal heel snel gegaan.

Via Workbus ben ik mijn opleiding gaan volgen bij hoek Bouman in de Hoorn. Toen ik mijn groot rijbewijs in één keer had gehaald ging ik aan het werk in Alkmaar.

Workbus is een geweldig uitzendbureau. Ze zijn vriendelijk en denken met je mee. Ook krijgen we altijd weer een verrassing bijv. toen met de eerste golf van corona kregen we een bon van Pathé thuis. Dat vond ik heel attent. En ook een pakket voor de zomer of een pakket met kerst, ik vind dat altijd erg leuk.

Als ik vragen heb stuur ik een mail en krijg ik daarop ook heel snel antwoord. Ik ben in ieder geval zeer tevreden met Workbus.

Anouschka

Ben zeer tevreden met Workbus. Alles netjes geregeld, zeer veel info en je wordt goed begeleidt in alle dingen.

Salaris klopt altijd en komt altijd mooi op tijd op de rekening. Voor mij een dikke 10!

Jack