Waarom Workbus als partner?

De handen uit de mouwen steken, dat is wat wij voor onze opdrachtgevers doen. Hoewel je het misschien niet verwacht, heeft samenwerken met een uitzendbureau meerdere voordelen. Het kan je namelijk tijd, moeite, risico’s én geld besparen.

Waar personenvervoer jullie core business is, is het inzetten van vakmensen onze specialiteit. Dus waarom niet samen de uitdaging aangaan?

Wat kan Workbus betekenen voor jou als opdrachtgever?

Uitzendkrachten zijn duur en niet goed genoeg. Dat is wat veel opdrachtgevers vaak denken als ze het hebben over een uitzendbureau. Echter is niets minder waar. Ten eerste kan een uitzendbureau je juist geld besparen. Daarnaast kan samenwerken met een gespecialiseerd uitzendbureau sneller leiden tot de gouden match.

Bedenk maar eens hoeveel tijd het kost om zelf de juiste persoon te vinden voor de vacature. het maken van een vacature, het selectieproces, het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes, het uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken: al met al ben je hier een flinke tijd mee bezig. Een tijdrovend proces dat vele malen sneller kan worden gedaan. Workbus Uitzendbureau helpt je hier graag bij. Op deze manier heb je minder zorgen én hou je meer tijd over voor andere relevante zaken.

Om erachter te komen welke kandidaat het beste bij jou als opdrachtgever past, zorgen wij ervoor dat wij alles over de persoon te weten te komen. Pas als wij zeker weten dat er een juiste match is, stellen wij deze aan je voor. Wij doen er alles aan om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

Mogen we jouw bedrijf ook helpen aan een juiste kandidaat? 

Nog niet overtuigd?

De voordelen van het samenwerken met een uitzendbureau op een rij:

De werkgever kan een beroep doen op vakmensen in een gespecialiseerde flexpool

De werkgever betaalt alleen de werkelijk gewerkte uren

De werkgever heeft geen loondoorbetalingsverplichting

De werkgever heeft geen administratieve lasten t.a.v. werving, selectie, verloning, afdrachten, etc.

De werkgever kan personeel flexibel inzetten, afhankelijk van de vraag.

De werkgever kan alle personeelszaken uitbesteden en zich richten op zijn kernactiviteit

Voldoet een uitzendkracht niet? Dan kan er snel vervanging worden ingezet

De werkgever heeft geen extra kosten bij ziekte

Zieke werknemers kunnen snel worden vervangen

Onze klanten over ons

Betuwe Express is al jaren een trouwe klant van Workbus Uitzendbureau. Dhr. Albert Winnemuller vertelt over de noodzaak van flexibel zijn en weet waarom hij kan vertrouwen op de dienstverlening van het Workbus team en hun chauffeurs.

Transportbedrijven en dus ook busondernemingen moeten kunnen vertrouwen op de flexibiliteit die hun flexpartner biedt. Volgens Bart Janssen van TCR uit Duiven gaat het om “de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment.”

Intercedent Aart Krooneman van Workbus Uitzendbureau van de vestiging in Apeldoorn vertelt over de meerwaarde van een uitzendbureau, voor zowel buschauffeurs als voor busondernemingen.

Wij onderscheiden ons op de onderstaande punten:

Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, hebben een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg en een verklaring WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid). We zijn ook opgenomen in het register Normering Arbeid en aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Met 7 vestigingen in Nederland en een grote database en gespecialiseerde flexpools kunnen we de meest complexe opdrachten invullen. Indien nodig zetten we een van onze ‘flexhuizen’ in, of zoeken we woonruimte in de directe omgeving en leiden we specifiek op naar de wensen van de klant.

Wij bieden een dienstenpakket aan met uitzenden, werving en selectie en outplacement. Wij nemen u het personeelswerk uit handen, zodat u zich kunt richten op ‘vervoeren’.

Wij zijn heel goed in ‘ad hoc’. Ook na kantoortijd draait onze dienstverlening door. Met onze 24 uursservice krijgt je altijd een intercedent aan de lijn die voor je aan de slag gaat. Ook ’s nachts.

Onze intercedenten hebben een achtergrond in de wereld van het personenvervoer. Ze (her)kennen de vraag van opdrachtgevers als geen ander. Iedereen wordt continu bijgeschoold, zodat de soms complexe wet- en regelgeving goed wordt toegepast.

Uren online registreren en automatisch verwerken? Dat kan in ons online (fact)urenportaal.