Adres

Briljantstraat 1
2665 NJ Bleiswijk
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    010 310 6050
24 uursnr. 010 310 6059
WhatsApp 0970 1160 0507

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Bleiswijk

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom de gezellige plaats Bleiswijk? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie plaats. Op ons uitzendbureau in Bleiswijk werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Bleiswijk?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard hebben we niet alleen vacatures in Bleiswijk zelf, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Den Haag, Rotterdam of Utrecht. Zie jij jezelf dus al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Bleiswijk. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom dus doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Bleiswijk hebben allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Bleiswijk!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Bleiswijk? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Bleiswijk

Kitty de Bruijn

Vestigingsmanager

010 310 6051

Martijn Bal

Accountmanager

010 310 6052

Shna Jalal

Intercedent

010 310 6054

Wiktoria Szromek

Intercedent

010 310 6053