Adres

Appelhof 2
8465 RX Oudehaske
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    0513 674 300
24 uursnr. 0513 674 309
WhatsApp 0970 1100 0055

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Oudehaske

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom het gezellige dorp Oudehaske? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in dit mooie dorp. Op ons uitzendbureau in Oudehaske werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Oudehaske?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard kun je niet alleen in Oudehaske zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond dit dorp. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Leeuwarden, Drachten of Heerenveen. Zie jij jezelf dus al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Oudehaske. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit en daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Oudehaske hebben tevens allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan bovendien 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons dus snel een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Oudehaske

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Oudehaske? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Oudehaske

Linda Gijsman

Vestigingsmanager

0513 674 302

Rogier Dijk

Intercedent

0513 674 303

Hanna van der Kamp

Intercedent

0513 674 304

Barry Bijholt

Intercedent

0513 674 306

Iris Haringsma

Intercedent

0513 674 307