Adres

Borchwerf 14
4704 RG Roosendaal
Routebeschrijving >>

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:30 uur

Contact

Telefoon    0165 745 660
24 uursnr. 0165 745 669
WhatsApp 0970 1168 6436

Ons uitzendbureau voor buschauffeurs in Roosendaal

Zie jij jezelf al als buschauffeur rijden in en rondom de gezellige stad Roosendaal? Dat komt goed uit, want wij kunnen je daarbij helpen. Ons uitzendbureau is namelijk gevestigd in deze mooie stad. Op ons uitzendbureau in Roosendaal werken enthousiaste en gedreven intercedenten die er alles aan doen om jou aan een droombaan te helpen in het personenvervoer.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Roosendaal?

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de wereld van het personenvervoer? Of je nu graag bij een bus-, taxi- of touringcarbedrijf aan de slag wilt: Workbus heeft altijd vacatures genoeg. Uiteraard kun je niet alleen in Roosendaal zelf aan de slag, maar ook in de omgeving rond deze stad. Denk bijvoorbeeld ook eens aan omgeving Breda, Bergen op Zoom of Goes. Kortom: je hebt hierbij veel mogelijkheden. Zie jij jezelf dus al rijden als buschauffeur in het openbaar vervoer, de evenementenbranche of voor treinstremmingen? Wacht dan niet langer en kies voor Workbus Uitzendbureau in Roosendaal. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures voor buschauffeurs wij beschikbaar hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jou met een glimlach achter het stuur laten kruipen, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen en belangen zijn onze prioriteit. Daarom doen wij er ook alles aan om jou die droombaan te bezorgen. Onze intercedenten op de vestiging in Roosendaal hebben allemaal ervaring in de wereld van het personenvervoer en weten dus als geen ander waar jij over praat. Wij bieden een optimale dienstverlening en staan dus 24/7 voor jou klaar. Wij maken graag kennis met je. Stuur ons een berichtje, sollicitatie, bel ons of kom eens langs op de vestiging om jouw carrière mogelijkheden te bespreken.

We zien je graag op onze vestiging Roosendaal

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of opmerking voor onze vestiging in Roosendaal? Of wil je liever door ons gebeld worden voor een adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team in Roosendaal

Jamina Kharmich

Senior Intercedent

0165 745 665